3 κουλοχέρηδες

Τα 3 κουλοχέρηδες είναι απλά παιχνίδια με τρεις τροχούς και εύκολα κέρδη αν συγκεντρώνετε τα ίδια σύμβολα σε μια γραμμή. Υπάρχουν κάποιες κοινές αποχρώσεις για όλα τα φίλτρα αυτού του τύπου κουλοχέρηδων: τα ηχητικά εφέ με μια απλή μελωδία και ένα διασκεδαστικό μικρό ηχητικό σήμα. Οι κύριες εικόνες είναι τα σύμβολα BAR, τα κουδούνια, τα διαμάντια, τα κεράσια και άλλα πράγματα που δεν είναι δύσκολο να θυμηθούμε. αν υπάρχουν τρία διαμάντια σε μια γραμμή, κερδίζετε το τζάκποτ. 3-κύλινδρο παιχνίδια – είναι μεγάλες επιλογές για τους αρχάριους: τυχόν περίπλοκες επιλογές, μόνο στο παλιό στυλ, παραδοσιακά 3 τροχούς.

Ιστορία 3 κουλοχέρηδων

Ο πρώτος αμερικανικά κατασκευασμένος κουλοχέρης δημιουργήθηκε από τον Charles Fay το 1895, στην Καλιφόρνια. Αυτό το κουλοχέρη ονομάζεται Liberty Bell. Σε αυτό το μηχάνημα, υπήρχαν τρεις τροχοί που περιλάμβαναν διάφορες κάρτες. Ο μηχανισμός ενεργοποιείται τραβώντας το μοχλό στο πλάι. Αν τρεις κύλινδροι έπεσαν με το κύριο σύμβολο της Liberty Bell, ο παίκτης πήρε τη νίκη του. Αυτά τα μηχανήματα κουλοχέρη ήταν μοντέρνα, και έτσι, η εποχή των μηχανικά κουλοχέρηδες ξεκίνησε και διήρκεσε για πολλά χρόνια. Οι παίκτες αγάπησαν να τραβήξουν το μοχλό και να ακούσουν το βρυχηθμό της μηχανής τυχερών παιχνιδιών. Αυτά τα μηχανήματα αντικαταστάθηκαν με την πάροδο του χρόνου από ηλεκτρονικά κουλοχέρηδες 3 τροχών αργότερα.

Οι πιο δημοφιλείς σε απευθείας σύνδεση 3 κύλινδροι κουλοχέρηδες

3 κύλινδρο κουλοχέρη online παιχνίδια δωρεάν προσφέρει μια μεγάλη ευκαιρία για όσους αγαπούν την απλότητα. Ο ιστότοπός μας έχει μια κατηγορία 3-τροχών κουλοχέρηδες και προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία διαφορετικών ακαταμάχητων διασκεδαστικών online παιχνιδιών όπως Super Cubes, Multi Cubes, Jackpot 6000, Κατάστημα δώρων, Lucky Diamonds, Crazy File 5 Diamond, Wild Jack και πολλά άλλα διάσημα παιχνίδια.

3 κουλοχέρηδες online στο κινητό σας

Υπάρχουν διαθέσιμα 3-κύλινδροι για την δωρεάν έκδοση για κινητά. Μπορείτε να απολαύσετε τη συγκίνηση του παιχνιδιού χωρίς να κάνετε λήψη δωρεάν. Μπορείτε να παίξετε 3 κουλοχέρηδες για να χαλαρώσετε χωρίς να εγγραφείτε και να μην ανησυχείτε ότι μπορείτε να χάσετε. Είναι τόσο εύκολο που θα απολαύσετε αμέσως το παιχνίδι.

Περίληψη

Όταν παίζετε ένα παιχνίδι που έχει ένα προοδευτικό τζάκποτ, μπορείτε μόνο να κερδίσετε μεγάλο τυχαίο. Απλά δοκιμάστε αυτή την υποδοχή 3 τροχών και τρέξτε το παιχνίδι χωρίς να το κατεβάσετε και εντελώς δωρεάν.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *