Δωρεάν χωρίς κατέβασμα Book of Ra Deluxe παιχνίδια κουλοχέρηδων

Δωρεάν Book of Ra Deluxe παιχνίδια κουλοχέρηδων διαδικτυακά τώρα! Το χωρίς κατάθεση Book of Ra μπορεί να παιχθεί δωρεάν χωρίς κατέβασμα ή εγγραφή! Το δικό μας παιχνίδι Book of Ra χωρίς κατέβασμα μπορεί να παιχθεί απευθείας από την ιστοσελίδα μας εντελώς δωρεάν.

Το Novomatic's Book of Ra κυκλοφόρησε αρχικά το 2004. Από τότε, έχει γίνει ένα από τα πιο διάσημα online κουλοχέρηδες όλων των εποχών.

Η Novomatic έχει επωφεληθεί από την επιτυχία αυτή με την έκδοση του Book of Ra Deluxe. Αυτό το αιγυπτιακό θησαυρό παιχνίδι κυνηγιού δεν φαίνεται πολύ διαφορετικό από το πρωτότυπο με την πρώτη ματιά. Ωστόσο, έχει κάποιες αναβαθμίσεις, τις οποίες θα καλύψουμε σε αυτό το βιβλίο της έκθεσης Ra Deluxe.

αν σας αρέσει αυτό δοκιμάστε 40 super hot slots

Gameplay και ατμόσφαιρα

Η ατμόσφαιρα είναι η πρώτη σημαντική αλλαγή από το πρώτο Book of Ra στην έκδοση Deluxe. Το πρώτο παιχνίδι παρουσίασε ένα μαύρο περίγραμμα πυραμίδων και άμμου σε απόσταση. Ενώ αυτό το σκηνικό μπορεί να ήταν αποδεκτό το 2004, δεν μετρά μέχρι τα σύγχρονα slots.

ΤοBook of Ra Deluxe προσφέρει μια πιο λεπτομερή ερημική σκηνή. Μπορείτε πραγματικά να δείτε φοίνικες και περιγράμματα στις άμμο και τις πυραμίδες. Επιπλέον, οι ρόλοι διαθέτουν λεπτομερή ιερογλυφικά. Το φόντο αλλάζει σε αιγυπτιακό τάφο κάθε φορά που ξεκλειδώνετε δωρεάν περιστροφές.

Η συνέχεια έχει επίσης σε βάθος κινούμενα σχέδια. Δύο τέτοιες κινούμενες εικόνες περιλαμβάνουν μια closeup μιας σαρκοφάγου και ένα ταξίδι μέσα από την πυραμίδα (μέσω του βιβλίου του Ra). Άλλα περιλαμβάνουν φώτα που αναβοσβήνουν γύρω από κερδίζοντας εικονίδια και εικονίδια περιστροφής.

Τα σύμβολα περιλαμβάνουν το βιβλίο, τον κυνηγό θησαυρού, τη σαρκοφάγο, την Isis, το scarab και τα βασιλικά (A έως 10). Ο κυνηγός θησαυρών πληρώνει το πολύ 5.000 φορές το ποντάρισμά σας για πέντε σύμβολα.

Το Book of Ra Deluxe περιλαμβάνει 10 γραμμές πληρωμής, οι οποίες είναι μία ακόμη γραμμή από το αρχικό παιχνίδι. Οι επιλογές στοιχημάτων περιλαμβάνουν τη δυνατότητα αλλαγής γραμμών από 1-10 και το μέγεθος κερμάτων από € 0,02 σε € 5,00. Η επιστροφή στη συσκευή αναπαραγωγής (RTP) για αυτήν την υποδοχή είναι 95,1%, η οποία είναι περίπου 3% υψηλότερη από την κανονική Book of Ra.

Book of Ra deluxe σχόλιο αναθεώρηση

Book of Ra Deluxe Slot Χαρακτηριστικά

Το Book of Ra χρησιμεύει τόσο ως άγριο σύμβολο όσο και ως σύμβολο διασποράς. Μπορεί να υποκαταστήσει οποιοδήποτε άλλο σύμβολο για να κερδίσει. Επίσης, ενεργοποιεί τις ελεύθερες περιστροφές κατά την προσγείωση τρεις ή περισσότερες φορές οπουδήποτε στους κυλίνδρους.

Οι ελεύθερες περιστροφές παίζουν κανονικά γύρους ως επί το πλείστον. Ωστόσο, επιλέγεται ένα σύμβολο για να χρησιμεύσει ως επεκτεινόμενο εικονίδιο. Αυτό το ειδικό σύμβολο επεκτείνεται μόνο αν υπάρχουν αρκετοί αγώνες για μια νίκη.

Τελικές σκέψεις για το Book of Ra
Το βιβλίο του Ra γοήτευσε πολυάριθμους παίκτες κουλοχέρηδων όλα αυτά τα χρόνια. Αλλά το βιβλίο του Ra Deluxe σίγουρα το αμαρτάνει σε διάφορες κατηγορίες. Αυτό το παιχνίδι προσφέρει καλύτερα κινούμενα σχέδια, υψηλότερη RTP, και ένα ανώτερο υπόβαθρο.

Η περιοχή όπου το Book of Ra Deluxe υπολείπεται είναι τα χαρακτηριστικά. Έχει μόνο δωρεάν περιστροφές με ένα επεκτεινόμενο σύμβολο. Όσο όμως μπορείτε να περάσετε από την έλλειψη χαρακτηριστικών, τότε αυτή η υποδοχή είναι μια άξια περιπέτεια.