Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2011 και έχει τοποθετηθεί ως εταιρεία συντροφιάς που έχει βοηθήσει άλλους μεγάλους οργανισμούς να αντιμετωπίσουν ορισμένα τεχνικά ζητήματα. Σε λιγότερο από οκτώ χρόνια, η εταιρεία έχει εξελιχθεί από ένα μικρό συμβουλευτικό γραφείο σε έναν παγκοσμίου φήμης κατασκευαστή τυχερών παιχνιδιών.

Σχετικά με το BigTimeGaming

Ο κατάλογος των εταιρειών με τις οποίες οι επαγγελματίες του Big Time Gaming έχουν εργαστεί και συνεργαστεί ποτέ είναι τεράστιος. Για παράδειγμα, στα αρχικά στάδια της ανάπτυξής της, η εταιρεία συνεργάστηκε στενά με γίγαντες όπως:

  • William Hill,
  • Ladbrokers,
  • Bet 365,
  • Paddy Power..

Σε αξιοπρεπή κατάσταση, η διοίκηση της εταιρείας αποφάσισε να αλλάξει το επιχειρηματικό της πεδίο, κατευθύνοντας όλες τις προσπάθειες να δημιουργήσουν τα δικά τους προϊόντα παιχνιδιών. Φυσικά, αυτό κατέστη δυνατό μόνο μετά την απόκτηση του πλήρους πακέτου αδειών και αδειών που εκδόθηκαν από τις ρυθμιστικές αρχές της Ευρώπης και της Αμερικής. Σήμερα, το Big Time Gaming διαθέτει άδειες τυχερών παιχνιδιών από την Επιτροπή Τζόγου του Ηνωμένου Βασιλείου και άδειες από τις κυβερνήσεις της Μάλτας, της Σουηδίας και του Κουρασάο. Τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στο Σίδνεϊ, αλλά η Big Time Gaming επεκτείνει κάθε χρόνο το δίκτυο των γραφείων της: υπάρχουν καταστήματα τόσο στη Μάλτα όσο και στο Ηνωμένο Βασίλειο. Από το 2019, ο συνολικός αριθμός των εργαζομένων ανέρχεται σε 750.

Η ποικιλία παιχνιδιών Big Time

Παρά τη σχετικά μικρή ηλικία του, το Big Time Gaming αρχίζει αργά να βαδίζει στα τακούνια πολλών μεγάλων κατασκευαστών, όπως το Pragmatic Play ή το Playson. Φυσικά, οι γίγαντες απέναντι στο NetEnt NetEnt ή το Microgaming είναι ακόμα πολύ μακριά, αλλά ποιος ξέρει πώς θα συμπεριφέρεται η δυναμική αγορά τζόγου και καζίνο. Προς το παρόν, η εταιρεία έχει επικεντρώσει όλες τις προσπάθειές της στη δημιουργία κουλοχέρηδων, αλλά στο μέλλον, σχεδιάζει να συμμετάσχει στην ανάπτυξη λογισμικού για την ενσωμάτωση νέων τεχνολογιών σε υπάρχουσες πλατφόρμες παιχνιδιών. Όσον αφορά τη γενική ιδέα των κουλοχέρηδων από το Big Time Gaming: τα παιχνίδια αυτού του παρόχου αναγνωρίζονται σχεδόν αμέσως. Πρώτον, υπάρχει μια επιπλέον γραμμή στα περισσότερα κουλοχέρηδες που άρχισαν αμέσως να ξεχωρίζουν τον πάροχο από το σωρό άλλων κατασκευαστών. Αυτή η γραμμή όχι μόνο αυξάνει τον αριθμό των γραμμών αλλά επίσης κάνει το παιχνίδι ακόμη πιο συναρπαστικό και συναρπαστικό. Δεύτερον, η εταιρεία διαθέτει τη δική της πατενταρισμένη τεχνολογία “MEGAWAYS”, η οποία μπορεί να αλλάξει τον αριθμό των γραμμών στο παιχνίδι: εάν η τυπική υποδοχή 4×5 έχει 1024 γραμμές, τότε αυξάνοντας τον αριθμό των χαρακτήρων στους τροχούς, τα παιχνίδια που χρησιμοποιούν αυτήν την τεχνολογία μπορούν να έχουν περισσότερες από 100.000 γραμμές! Παραδείγματα τέτοιων παιχνιδιών είναι τα «Bonanza», «Extra Chilli», «Who Wants To Be Millioner» και ούτω καθεξής.

Χαρακτηριστικά παιχνιδιού

Οι κουλοχέρηδες του παρόχου Big Time Gaming έχουν εξαιρετικά υψηλό επίπεδο διασποράς. Αυτό σημαίνει ότι τα κέρδη εδώ είναι λιγότερο συχνά, αλλά τα μέγιστα κέρδη μπορεί να είναι πραγματικά τεράστια. Για παράδειγμα, ο μέγιστος πολλαπλασιασμός στις υποδοχές αυτού του παροχέα είναι x311000 (“White Rabbit”), το οποίο απλά δεν χωράει στο μυαλό σας. Η υψηλότερη απόδοση στους παίκτες (RTP, “return”) ορίζεται στο 97,72% στην υποδοχή “White Rabbit” και η χαμηλότερη είναι 91,90% – στην υποδοχή “Haunted House”. Ενδιαφέρουσα δυνατότητα: μπορείτε να αγοράσετε ένα παιχνίδι μπόνους σε σχεδόν κάθε υποδοχή ISP. Η τιμή αγοράς είναι συνήθως μεταξύ x80 και x100 του μεγέθους του στοιχήματος. Από τις αρχές του 2019, ο πάροχος του Big Time Gaming παρουσίασε στο κοινό περισσότερα από 30 κουλοχέρηδες υψηλής ποιότητας, τα οποία μπορείτε να βρείτε στο Videoslots Playfortuna, Red Kings, Frank και σε ορισμένα άλλα ιδρύματα.

Τα πιο δημοφιλή παιχνίδια BTG

Τα τρία πιο δημοφιλή παιχνίδια μπορούν να ονομαστούν αυτά τα κουλοχέρηδες:

  • Bonanza,
  • Who Wants To Be A Millioner,
  • White Rabbit.

Οποιοδήποτε από αυτά είναι μοναδικό και διαθέτει πολλά χαρακτηριστικά που τα καθιστούν τόσο πολύ δημοφιλή. Για παράδειγμα, στην υποδοχή “White Rabbit” το παιχνίδι μπόνους είναι ενδιαφέρον γιατί σας επιτρέπει να λάβετε επιπλέον περιστροφές όταν το μέγεθος του τυμπάνου φτάσει το 12. Όταν φτάσει το μέγιστο μέγεθος τροχών, ο παίκτης απονέμεται από 1 έως 12 περιστροφές. Ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά υπάρχουν επίσης στο παιχνίδι μπόνους στην υποδοχή «Who Wants To Be A Millioner». Πρώτον, ο αριθμός των γύρων μπόνους βασίζεται στον τρόπο με τον οποίο ο παίκτης αποφασίζει να απαντήσει στις ερωτήσεις. Με βάση τις υποδείξεις, μπορεί να επιλέξει τη σωστή απάντηση, η οποία θα αυξήσει τον αριθμό των δωρεάν περιστροφών και τη λάθος, η οποία συνεπάγεται την απώλεια του τρέχοντος αποτελέσματος και την εκτέλεση ενός σταθερού αριθμού δωρεάν περιστροφών (εάν υπάρχει μη καύσιμο ποσό) . Εάν ένας παίκτης κάνει λάθος στην πρώτη ερώτηση, το παιχνίδι μπόνους ακυρώνεται. Ο παίκτης μπορεί να σταματήσει ανά πάσα στιγμή και να “πάρει το έπαθλο”, δηλαδή να ξεκινήσει το παιχνίδι μπόνους με τον τρέχοντα αριθμό περιστροφών. Όλα τα κέρδη πολλαπλασιάζονται με τις αποδόσεις, η οποία αυξάνεται με κάθε επιτυχή γύρο του παιχνιδιού μπόνους.