Φρουτάκια Marvel

Φρουτάκια Marvel

Καζίνο Marvel - Οι καλύτερες αυλακώσει

Θα βρείτε ένα ξεχωριστό άρθρο το οποίο πηγαίνει σε βάθος στα παιχνίδια Marvel Slot μέσω αυτού του συνδέσμου. Για αυτή τη σελίδα θα παρουσιάσω μια περίληψη του τι κάνει αυτά τα slots διαφορετικά και γιατί αυτά θεωρούνται ευρέως ως οι κύριες υποδοχές της σειράς PlayTech.

Για μένα τα slots Marvel καταφέρνουν να συνδυάσουν το παιχνίδι στερεών παιγνιδιών με κάποια συναρπαστικά παιχνίδια μπόνους. Παρόλο που ορισμένες υποδοχές είναι εξαιρετικά πολύπλοκες, έχοντας 3+ παιχνίδια μπόνους καθώς και καινοτόμο συμπεριφορά σε τροχούς, το Marvel είναι πιο σταθερό. Θα λάβετε 1 ή 2 παιχνίδια μπόνους, που συχνά περιλαμβάνουν ένα θέμα κινηματογράφου, μαζί με την επέκταση των άγριων ειδών ή άλλων χαρακτηριστικών επί των τροχών καλύτερες κουλοχέρηδες δωρεάν

Εδώ είναι τα προσωπικά μου αγαπημένα - αν και δοκιμάστε μερικά άλλα, καθώς το γούστο σας μπορεί να διαφέρει!

# 1 The Incredible Hulk: Μου αρέσει το παιχνίδι-παιχνίδι που είναι σταθερό και αρκετά «ήσυχο» για το μεγαλύτερο μέρος. Περιστασιακά θα πάρετε το χαρακτηριστικό που περιλαμβάνει τη συντριβή αυτοκίνητα μπάσκετ και ελικόπτερα. Το καλύτερο από όλα είναι ότι κατά τη διάρκεια αυτής της λειτουργίας θα δείτε μερικές φορές το Hulk να τρελαθεί και να σπάσει όλα τα αυτοκίνητα / ελικόπτερα. Προσθέστε σε αυτήν την πιθανότητα αυτού του ζωντανού τζάκποτ και έχετε μια σφαιρική μεγάλη υποδοχή.

# 2 Εκδηλείς: Γιατί έχετε ένα slot που βασίζεται σε ένα superhero όταν μπορείτε να έχετε 4. Αυτό το παιχνίδι περιλαμβάνει τα παιχνίδια μπόνους Captain America, Thor, Hulk και Iron Man. Θα ενεργοποιήσετε μια ειδική νίκη για τους "Avengers Assemble", κερδίζοντας 5 υπερήρωες σε ένα σε κάθε γραμμή - καθώς και μεμονωμένους γύρους μπόνους. Θα συνιστούσα τους εκδικητές ως ένα καλό σημείο εκκίνησης για το εύρος των slots Marvel.

# 3 Iron Man 3: Αυτό είναι το τελευταίο στη σειρά Slots Iron Man (οι άλλοι είναι απλά αριθμημένες 1 και 2). Αυτό που κάνει αυτή την υποδοχή βίντεο 25 γραμμών ξεχωρίζει είναι τα 3 ξεχωριστά χαρακτηριστικά μπόνους - ένα για το Mark 42, το ένα για το War Machine και το άλλο για το Iron Patriot. Η κατάψυξη και τα τυχαία άγρια ζώα προσθέτουν κάποιο ενδιαφέρον στο κύριο παιχνίδι. Ελέγξτε αυτό το σύντομα!