Φρουτάκια με Υπερήρωες

Φρουτάκια με Υπερήρωες

Από το αιώνιο πνεύμα του Superman στο πούρο που καπνίζει το Wolverine, ο υπερήρωας έχει καταγράψει τη φαντασία των νέων και των ηλικιωμένων. Προχωρώντας πέρα από τα γραφικά μυθιστορήματα και τις κινηματογραφικές ταινίες, αυτοί οι ήρωες της δύναμης και της μαγείας έχουν μια βιβλιοθήκη εκπληκτικών βίντεο και προοδευτικών slots για την πίστη τους. Εδώ είναι οι κορυφαίες επιλογές μας.

Superman σε απευθείας σύνδεση υποδοχή από την Cryptologic

Superman Slot Είτε προτιμήσατε το δράμα του Lois και Clark, είτε το γεμάτο δράση αγώνα μεταξύ Lex και Superman, κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι ο άνθρωπος του χάλυβα έχει μια ξεχωριστή θέση στο πανθεόν των υπερήρωων. Οι ρίζες του κωμικού βιβλίου του έχουν τιμηθεί στην online θυρίδα Superman. Αυτό το υπερ-διασκεδαστικό κουλοχέρη με 5 τροχούς και 50 κουλοχέρηδες από την Cryptologic έρχεται γεμάτο με τέτοια αναγνωρίσιμα πρόσωπα όπως η υπέροχη Lois Lane, ο κακοποιός Lex Luthor και ως σύμβολο Wild, ο ίδιος ο Superman. Θέλετε να δείτε έναν ήρωα σε δράση; Ενεργοποιήστε το κουμπί Bonus Bet (το μέγιστο στοίχημα αυξάνεται από 50 σε 60 γραμμές πληρωμής) και όταν ο Superman πετάει για να σώσει την ημέρα, θα μπορούσε επίσης να ενεργοποιήσει το χαρακτηριστικό Save the World όπου ο Kryptonite τελειώνει το παιχνίδι, αλλά η σύλληψη Lex Luthor θα πληρώσει 100x το ποντάρισμα που ενεργοποιεί! αν σας αρέσουν τα slots superhero συνιστούμε να παίξετε κουλοχερηδες δωρεαν.

The Dark Knight Προοδευτική υποδοχή από την Microgaming

Η Σκοτεινός Ιππότης ΚουλοχέρηΠαίρνοντας ένα αληθινά λιθόσχημο και σκορπισμένο Dark Knight έρχονται στη ζωή στην ασημένια οθόνη ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για πολλούς οπαδούς, τώρα μπορείτε να ξαναζήσετε την εμπειρία στο αγαπημένο σας online καζίνο Microgaming παίζοντας The Dark Knight Progressive Slot! Αντί να ανακαλύψουν τον τροχό, επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν τη λειτουργία Cinematic Spins για να φέρουν ταινία υψηλής ευκρίνειας στο παιχνίδι. Με τον Batman να πέφτει από τον ουρανό, ο Τζόκερ που ρίχνει εκρηκτικά και την πιθανότητα να κερδίσει μέχρι και 4.000.000 νομίσματα σε οποιοδήποτε μέγιστο γύρο πονταρίσματος σύντομα θα βρεθείτε προσθέτοντας αυτό το παιχνίδι στη λίστα αγαπημένων σας!

Spiderman: Επίθεση του πράσινου Goblin από το Playtech

Spiderman SlotΕάν είστε έφηβος κόμικ, τότε Spiderman: Η επίθεση του πράσινου Goblin έγινε μόνο για εσάς! Από το Spidey που στρέφεται στην οπτική γωνία και βγαίνει από την πλευρά των κυλίνδρων των κουλοχέρηδων (σε μια στυλιζαρισμένη αστική πόλη της Νέας Υόρκης) στην οθόνη επιλογής χαρακτηριστικών όπου εμφανίζεται ένα βιβλιοθήκη που περιέχει διάφορα Χαρακτηριστικά Μπόνους καθένα από τα οποία αντιπροσωπεύεται από ένα μοναδικό εξώφυλλο κόμικ, να ενθουσιαστείτε με αυτή την καταπληκτική αράχνη! Αυτό δεν είναι φθηνή απόπειρα σε ένα θέμα κόμικς! Οι ήχοι, τα γραφικά και οι αλληλεπιδράσεις στην οθόνη προσθέτουν στην υπεροχή αυτού του φόρου τιμής στον Spiderman! Απολαύστε περιστρεφόμενους κυλίνδρους χαριτωμένους από την υπέροχη Mary Jane ή ακόμα και το ταραγμένο Green Goblin και θα ξέρετε γιατί αυτό θεωρείται ένα Premier Marvel slot!