κουλοχέρηδες με 3 τροχούς

Οι κουλοχέρηδες 3 τροχών είναι απλά παιχνίδια 3 τροχών με εύκολες νίκες όταν ταιριάζετε σύμβολα σε μια γραμμή. Υπάρχουν πολλές κοινές αποχρώσεις για όλα τα φίλτρα αυτού του τύπου κουλοχέρηδων: ηχητικά εφέ με απλή μελωδία και ευχάριστο ηχητικό σήμα. Οι κύριες εικόνες είναι σύμβολα BAR, ρολόγια, διαμάντια, κεράσια και άλλα πράγματα που είναι εύκολο να θυμάστε. αν πέσουν τρία διαμάντια σε μια γραμμή, κερδίζετε το τζάκποτ. Τα παιχνίδια με 3 τροχούς είναι μια εξαιρετική επιλογή για αρχάριους: όλες οι σκληρές παραλλαγές, μόνο παλιού στυλ, παραδοσιακοί 3 τροχοί.

Ιστορία κουλοχέρηδων με 3 τροχούς

Ο πρώτος αμερικανικός κουλοχέρης δημιουργήθηκε από τον Charles Fay στην Καλιφόρνια το 1895. Αυτός ο κουλοχέρης ονομάζεται Liberty Bell. Αυτό το αυτοκίνητο είχε τρεις τροχούς με διαφορετικούς χάρτες. Ο μηχανισμός ενεργοποιείται τραβώντας το μοχλό στο πλάι. Εάν τρεις τροχοί προσγειώθηκαν με το κύριο σύμβολο Liberty Bell, ο παίκτης λάμβανε τα κέρδη του. Αυτοί οι κουλοχέρηδες ήταν στη μόδα και έτσι ξεκίνησε η εποχή των μηχανικών κουλοχέρηδων που κράτησε για πολλά χρόνια. Οι παίκτες λάτρεψαν να τραβούν το μοχλό και να ακούν το βρυχηθμό του κουλοχέρη. Με τον καιρό αυτά τα μηχανήματα αντικαταστάθηκαν από ηλεκτρονικά κουλοχέρηδες με 3 τροχούς.

Οι πιο δημοφιλείς διαδικτυακοί κουλοχέρηδες με 3 τροχούς

Οι δωρεάν διαδικτυακοί κουλοχέρηδες με 3 τροχούς προσφέρουν μια εξαιρετική ευκαιρία για όλους όσους αγαπούν την απλότητα. Έχουμε μια κατηγορία κουλοχέρηδων 3 τροχών στον ιστότοπό μας και προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία από διαφορετικά απίστευτα διασκεδαστικά διαδικτυακά παιχνίδια όπως Super Cubes, Multi Cubes, Jackpot 6000, Gift Shop, Lucky Diamonds, Crazy File 5 Diamond, Wild Jack και πολλά άλλα. άλλα διάσημα παιχνίδια.

3 διαδικτυακές κουλοχέρηδες τροχών στο κινητό σας

Διατίθενται κουλοχέρηδες 3 τροχών για δωρεάν έκδοση για κινητά. Μπορείτε να απολαύσετε τη συγκίνηση του παιχνιδιού χωρίς να το κατεβάσετε δωρεάν. Μπορείτε να παίξετε κουλοχέρηδες με 3 τροχούς για να χαλαρώσετε χωρίς να εγγραφείτε ή να ανησυχείτε μήπως χάσετε. Είναι τόσο απλό που θα απολαύσετε αμέσως το παιχνίδι.

Απόσυρση

Εάν παίζετε ένα προοδευτικό παιχνίδι τζάκποτ, μπορείτε να κερδίσετε πολλά μόνο τυχαία. Δοκιμάστε αυτόν τον κουλοχέρη με 3 τροχούς και ξεκινήστε το παιχνίδι χωρίς λήψη και εντελώς δωρεάν.

XMas Party
Παίζω
Totems Of Gold
Παίζω
Shark’s Bay
Παίζω
Santa’s Jackpot
Παίζω
Ocean’s Treasures
Παίζω
Mistress Of Pyramid
Παίζω
Leprechaun’s Gold
Παίζω