κουλοχέρηδες για Super Heroes

Ενώ πολλοί ήρωες κόμικς έχουν βιώσει μια αναζωπύρωση τα τελευταία χρόνια λόγω των μεγάλων προϋπολογισμών και των σειρών τους, έχουν γίνει εξίσου δημοφιλείς στα ντραμς. Το αποκορύφωμα αυτών των κουλοχέρηδων κόμικ είναι αναμφίβολα η γκάμα διαδικτυακών παιχνιδιών της Playtech. Κυρίως επικεντρωμένο σε έναν από τους πιο εξέχοντες ήρωες ή ομάδες στο σύμπαν της Marvel, η καθεμία συνδυάζει μηχανισμούς παιχνιδιών που έχουν τυποποιηθεί σε ολόκληρο το franchise τους. Αλλά κάθε ηρωικό κουλοχέρη έχει μοναδικά χαρακτηριστικά που πραγματικά ζωντανεύουν τα παιχνίδια.

Σχεδόν κάθε πτυχή του τζόγου παρουσιάζεται στο σύνολό της. Οι λάτρεις πολλών γραμμών πληρωμής μπορούν να προσβλέπουν σε τουλάχιστον 20 τρόπους για να κερδίσουν και συχνά πολλές φορές, ενώ όσοι τρέχουν δωρεάν παιχνίδια θα βρουν κάτι να προσέξουν.

Hero Time

Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του είδους των κουλοχέρηδων είναι η ποικιλία. Αν και η ιδέα αυτών των παιχνιδιών είναι ουσιαστικά η ίδια – ο κύριος χαρακτήρας πρέπει να απαλλάξει τον κόσμο από τις δυνάμεις του κακού – η προσφορά αυτών των παιχνιδιών είναι πολύ διαφορετική. Βασικά, μπορείτε να κάνετε τις υποδοχές λωρίδας σας να λειτουργούν όπως θέλετε.

Μπάτμαν

Ενώ είδη όπως η Αρχαία Αίγυπτος είναι πολύ πιο mainstream, οι χαρακτήρες των κόμικς έχουν περισσότερη δημιουργικότητα. Για παράδειγμα, η εκπληκτική σειρά ρετρό κουλοχέρηδων Batman της Ash Gaming, εμπνευσμένη από την τηλεοπτική σειρά της δεκαετίας του 1960 με πρωταγωνιστή τον Adam West. Αυτά περιλαμβάνουν το Batman, το Joker Jewels, και τα δύο είναι ωραία σύνθεση και γεμάτα νοσταλγία.

Wonder Woman

Ενώ οι άνδρες κυριαρχούν στον φανταστικό κόσμο των κουλοχέρηδων υπερήρωων, υπάρχουν μερικές γυναίκες ηρωίδες, η πιο προφανής από τις οποίες είναι η Wonder Woman. Η Amaya κυκλοφόρησε έναν κουλοχέρη 50 γραμμών πληρωμής με βάση την ηρωίνη. Και εκτός από το Wonder Woman, υπάρχει επίσης η επιλογή να παίξετε το Wonder Woman Gold από το Bally.

Θα ήταν δίκαιο να πούμε ότι ο κύριος λόγος που αυτό το είδος κουλοχέρηδων θα συναρπάσει τόσους πολλούς παίκτες είναι λόγω της απόδρασης που προσφέρει. Με αυτά τα παιχνίδια, είναι εύκολο να ξεχάσετε τα προβλήματά σας και να βυθιστείτε σε έναν κόσμο φαντασίας όπου όλα είναι δυνατά και όλα δεν είναι όπως φαίνονται. Ενώ οι κριτικοί ισχυρίζονται ότι οι χαρακτήρες των κόμικ συμβάλλουν στη νηπίωση της κοινωνίας, λέγεται ότι οι λάτρεις του είδους απολαμβάνουν τη διασκέδαση που είναι διαθέσιμη στα διαδικτυακά καζίνο.

Σούπερ περιστροφές για υπερήρωες

Για όσους αρχίζουν να διασκεδάζουν με τους διαδικτυακούς κουλοχέρηδες, η Marvel είναι το καλύτερο μέρος για να ξεκινήσετε. Είναι σίγουρα προβλέψιμα – οι Avengers είναι παντού τώρα – αλλά η ποιότητα των παιχνιδιών δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Από τα γραφικά στον ήχο, από τα κινούμενα σχέδια έως τις δυνατότητες, τα θαύματα του κουλοχέρη είναι τα καλύτερα στον Ιστό. Και αυτό δεν περιορίζεται στο είδος των υπερήρωων – ισχύει για όλα τα είδη.

Αξιοσημείωτα είναι επίσης οι μετασχηματιστικοί κουλοχέρηδες που για άλλη μια φορά έχουν εκπληκτικά γραφικά που μοιάζουν περισσότερο με βιντεοπαιχνίδια παρά με κουλοχέρηδες βίντεο. Όποιο παιχνίδι κι αν επιλέξετε, μπορείτε να παίξετε με τον Mr Gamez για διασκέδαση πριν αποφασίσετε να στοιχηματίσετε πραγματικά χρήματα.

XMas Party
Παίζω
Totems Of Gold
Παίζω
Shark’s Bay
Παίζω
Santa’s Jackpot
Παίζω
Ocean’s Treasures
Παίζω
Mistress Of Pyramid
Παίζω
Leprechaun’s Gold
Παίζω